PHP FormMail Generator - A free tool to create ready-to-use web email forms with file upload, auto-response email, and dependent dropdowns.

Morsö S80-90

Vacker kamin med plattskärmseffekt

Den är inbyggd, den är enorm och liknar främst en exklusiv platt-TV. Designnyheten S80 är en ny kamininsats som effektivt sprider värme och trevnad i hemmet. Med sitt rektangulära formspråk i svart glas och en storlek som slår alla andra inbyggda kamininsatser, kommer Morsö S80 utan tvekan att bli en populär nyhet för landets alla villaägare. Gångjärnen är diskret dolda i kaminens design, medan en stor och sotfri glasdörr ger en vacker och ostörd insyn i lågorna. Kaminen ser ut som ett exklusivt och ultramodernt konstverk som sätter väggen lågor och ger inredningen stil.

En kamin med toppfunktioner

Även om den nya stålkaminen är snygg och platt på väggen, har man inte kompromissat med den välkända Morsö-kvaliteten. S80 är svanmärkt och fungerar med den senaste förbränningstekniken. Det innebär till exempel att kaminen tillför luft i förbränningskammaren och all gaser bränns.

Den slutna eldstaden rymmer extra stora vedträn, medan ett elegant handtag i rostfritt stål ger ett bra grepp på dörren. Handtaget är ett så kallat ”kallt grepp”, som säkerställer att man inte bränner fingrarna när kaminen ska fyllas med nya vedträn.

Drifteffekt
Värmer upp
Höjd
Bredd
Djup
Vedlängd
5-9 kw
75-135 kvm
571 mm
866 mm
532 mm
35 cm
Ordinarie pris 21.995:-
Vårt pris 18.000:-
Frakt tillkommer med 1.200:-