Integritetspolicy

I denna integritetspolicy beskrivs vilka personuppgifter vi samlar in från dig och hur vi tillgodoser de krav som ställs i den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Om Skorstensfolket.se

Bolagsnamnet är SMB SkorstensFolket AB, organisationsnummer är 556622-0520 och adressen till vår hemsida är: https://www.skorstensfolket.se.

Hur du kontaktar oss

Vi kan nås via kontaktformulär, telefon, e-post eller vanlig post på nedanstående adress:

SMB SkorstensFolket AB
ELEKTRAVÄGEN 1
126 30 Hägersten

08-249803

info@skorstensfolket.se

Personuppgifter vi samlar in

• e-postadress;
• namn;
• IP-adress;
• adress;
• Nyhetsbrev: öppning, klick, opt-in, opt-out

Samtycke

Vi samlar in data från användare som använder våra formulär exempelvis för kontakt eller offert.

Samtycke inhämtas via en kryssruta när du tagit del av våra villkor. Samtycke kan även inhämtas via telefon, e-post eller vanligt brev. En länk till denna integritetspolicy tillhandahålls under skapandet av kontot. Information om dataskydd och samtycke finns också i våra allmänna villkor.

Syftet med vår insamling av dessa personuppgifter är att kunna erbjuda dig tillgång till våra tjänster, en offert eller kontakt.

Kakor

Om du använder vår webbplats kommer du erbjudas kakor. Dessa kakor är till för att du inte ska behöva fylla i dina uppgifter igen nästa gång du besöker vår sajt. Dessa kakor sparas i ett år.

Hur länge vi sparar dina data

Vi kommer att spara identifierbara data under en obestämd tid eller till dess att användaren ber oss att anonymisera och/eller radera användarens data.

Dina rättigheter

Om du har använt formulär på på vår sajt så kan du begära att få en exporterad fil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter som du har lämnat till oss. Du kan också begära att vi raderar alla personuppgifter vi har om dig. Denna rätt omfattas dock inte av uppgifter som vi är skyldiga att spara för administrativa eller juridiska ändamål eller av säkerhetsskäl.

Var dina data sparas

Vi förlitar oss molntjänster baserade i Sverige. Vi delar eller säljer aldrig någon data vidare. Vi använder även ett begränsat antal tjänster från tredje part för att kunna driva vår verksamhet.

I Europa:

Microsoft för Office 365 (Europa)

Vem har tillgång till våra uppgifter?

Personal inom SkorstensFolket har tillgång till användardata för att tillhandahålla bolagets tjänster.

Hur dina data skyddas

Våra servrar finns i fysiskt säkra lokaler. Våra metoder för dataskydd vid konfiguration och underhåll av våra servrar är i enlighet med de krav som ställs i dataskyddsförordningen.

SMB Skorstensfolket AB är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som behandlas enligt denna policy