PHP FormMail Generator - A free tool to create ready-to-use web email forms with file upload, auto-response email, and dependent dropdowns.

Morsö 1442

Barndomens kamin med ny teknik

Även i Morsö 1442 är förbränningstekniken unik och klarar de hårdaste miljökraven. Konvektionssystemet och hela konstruktionen använder också den allra senaste tekniken för kaminer. Kaminen från barndomen, Morsö 1442, kan fås både med ekorrmotiv och med ribbor på sidan.

Unik värmefördelning

Konvektionsprincipen betyder att kaminen snabbt fördelar en jämn värme i rummet. Kaminens storlek gör den mycket lämplig för mindre uppvärmningsbehov, små bostäder och fritidshus, så att både bränsle och kamin utnyttjas optimalt. Det avges ingen strålvärme från kaminen och den kräver därför inte så stort avstånd till möbler. Morsö 1442 är en kraftfull värmekälla som kan värma upp till 75 kvm bostadsyta.

Kaminen har ristgaller, askhylla och asklåda som gör det enkelt att ta bort aska och rengöra kaminen. Morsös förbränningssystem med luftspolning ser till att glaset alltid är rent vid korrekt eldning. Morsö 1442 kan eldas med ved och vedbriketter som bränsle.

Drifteffekt
Värmer upp
Höjd
Bredd
Djup
Vedlängd
3-5 kw
45-75 kvm
715 mm
435 mm
345 mm
25 cm
Ordinarie pris 10.995:-
Vårt pris 9.595:-
Frakt tillkommer med 1.200:-