PHP FormMail Generator - A free tool to create ready-to-use web email forms with file upload, auto-response email, and dependent dropdowns.

Morsö 1412

Barndomens kamin med ny teknik

Med tanke på miljön, och för att klara världens hårdaste miljökrav har Morsö nu förbättrat förbränningstekniken betydligt på den välkända och klassiska strålkaminen. I förbränningskammaren har vi satt in en extra självreglerande kammare som tillför extra luft överst i kaminen genom en rad hål – högst upp på elden. Den här extra förbränningen ser till att skadliga partiklar och eventuella överskottsgaser förbränns i stället för att släppas ut i naturen.

Stor glasdörr

Morsö 1412 är en liten gjutjärnskamin i universalmodell, som kan användas till vedeldning. Kaminen är en kraftfull värmekälla som är mycket snabb att tända, och den värmer upp till 75 m2 bostadsyta. Kaminen är perfekt för mindre bostäder, fritidshus och liknande, där uppvärmningsbehovet inte är så stort.

Glaset hålls rent med luftspolning

Morsö 1412 är utrustad med både ristgaller, askhylla och asklåda som gör det enkelt att ta bort aska och rengöra kaminerna. Morsös förbränningssystem med luftspolning ser till att glaset alltid är rent vid korrekt eldning.

Drifteffekt
Värmer upp
Höjd
Bredd
Djup
Vedlängd
3-5 kw
45-75 kvm
703 mm
388 mm
368 mm
25 cm
Ordinarie pris 9.995:-
Vårt pris 8.595:-
Frakt tillkommer med 1.200:-